/

COMPETENȚELE VIITORULUI: Atelierul STEAM Fields and ECONOMIC Challenges

În data de 12 aprilie 2023, în cadrul proiectului ERASMUS-EDU-2022-CBHE-STRAND-2, No. 101081787 – Skills4future: Developing and improving the STEAM skills of students and teachers for curriculum innovation and sustainable development of higher education institutions and local businesses, a avut loc atelierul de lucru STEAM Fields and ECONOMIC Challenges. Activitatea a fost organizată în incinta Tekwill Bălți, iar participanții: profesorii, studenții și antreprenorii au avut ocazia de a cunoaște și dezvolta competențele STEAM (Science, Technology, Engineering, Arts, Mathematics) într-un mediu colaborativ și inovativ.

Scopul acestui atelier a fost identificarea competențelor STEAM care pot contribui la soluționarea problemelor economice cu care se confruntă afacerile locale.

Atelierul ne-a oferit oportunitatea de a lucra într-un mediu colaborativ și de a împărtăși cunoștințele și ideile cu colegii și experții din domeniu. Participanții au fost încurajați să dezvolte proiecte practice care să integreze competențele STEAM într-un mod inovator și relevant pentru domeniul lor de studiu.

Cu un program bogat, încărcat cu prezentări și discuții interactive, speakerii Veronica Garbuz, Directoare Politica Organizației S.A. „CET-Nord”, Oleg Petelca – director general S.A. „FEE-Nord” și Curcovici Pavel – Manager Local Tekwill Bălți, au adus lumina asupra noilor tendințe și provocări în domeniul STEAM.

Ne dorim ca acest atelier să fie o experiență educațională valoroasă și provocatoare, care să contribuie la dezvoltarea profesională și personală a tuturor participanților. Vă mulțumim tuturor celor care au participat la acest eveniment și vom fi bucuroși să fim alături de voi în această călătorie de descoperire și inovație!

Scopul proiectului Skills4future este dezvoltarea competențelor STEAM în rândul studenților și profesorilor, pentru a contribui la inovația curriculum-ului și dezvoltarea durabilă a instituțiilor de învățământ superior și a afacerilor locale.

Pentru a fi la curent cu toate activitățile noastre consultați pagina proiectului: https://skills4future.utm.md/

 

Distribuie acest articol